A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Готуємося до ЗНО

Дата: 06.12.2019 13:01
Кількість переглядів: 604

Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області нагадує, що у відповідності до інформації Українського центру оцінювання  якості освіти встановлені наступні терміни реєстрації для участі в ЗНО, а саме:

з 03 по 24 січня 2020 року – реєстрація на пробне ЗНО;

з 03 лютого по 24 березня 2020 року - реєстрація на ЗНО.

Для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні  потрібно виконати низку послідовних дій, зокрема підготувати необхідні документи, одним із яких є паспорт громадянина України.

Отже, як отримати паспорт громадянина України вперше в 14 років?

 

  • зареєструватися в електронній черзі на офіційному сайті Державної міграційної служби України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/online.html . Обираючи підрозділ, звертаємо Вашу увагу на те, що вперше (ID-картка) оформлюється за місцем Вашої реєстрації.

  • з’явитися у вказаний час до обраного підрозділу з пакетом документів, а саме: паспорти громадян України обох батьків, свідоцтво про народження та ідентифікаційний код.

Звертаємо увагу, що надання послуги з оформлення паспорта громадянина України вперше при досягненні 14-річного віку здійснюється БЕЗКОШТОВНО.

Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті Державної міграційної служби України за посиланням: https://bit.ly/2LhSGhO


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь