A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Своєчасно сплачуйте ЄСВ, щоб уникнути податкового боргу

Дата: 06.02.2020 08:43
Кількість переглядів: 412

Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує, що своєчасна сплата єдиного внеску гарантує громадянам право на соціальний захист, а це: соціальні гарантії на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші виплати. Юридичним особам та фізичним особам-підприємцям, членам фермерських господарств, особам, які провадять незалежну професійну діяльність - завжди слід пам’ятати, що несвоєчасна сплата і накопичення заборгованості з єдиного внеску призводить до негативних наслідків та фінансових санкцій.

Єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. За порушення законодавства по єдиному внеску, зокрема за несплату (неперерахування) або несвоєчасну сплату (несвоєчасне перерахування) єдиного внеску на платників, які допустили зазначене порушення, накладається штраф та нараховується пеня.  

Звертаємо увагу, що розстрочення та відстрочення заборгованості зі сплати єдиного внеску діючим законодавством не передбачено, заборгованість не підлягає списанню, крім того не застосовується строк давності щодо нарахування, застосування та стягнення сум недоїмки, штрафів та пені.

Про наявність або відсутність заборгованості можна дізнатись в «Електронному кабінеті платника» або безпосередньо звернувшись до органу ДПС з відповідною письмовою заявою.

                             Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Чернігівській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь