A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Запрошуємо Вас до участі в розробці Стратегії розвитку Вертіївської об’єднаної територіальної громади

Дата: 04.03.2020 10:36
Кількість переглядів: 789

Стратегія – це план розвитку нашої громади на 2021–2027 роки, з поетапним визначенням що, коли, де, з залученням яких ресурсів, в якому обсязі ми робитимемо, аби забезпечити її сталий розвиток, зрештою –добробут кожного мешканця.

Фото без опису

В центрі уваги обговорення – систем ні проблеми нової територіальної спільноти, способи їх подолання, пріоритетні напрями розвитку та завдання громади. Нас цікавлять ключові моменти, які дозволять Вертіївській громаді стати успішною. Обговорення колективне, кожен має право висловити свої пропозиції, коментарі. Для цього запрошуємо Вас:

  • до участі в засіданнях робочої групи з розробки стратегії;
  • обговорення в доступний та зручний спосіб (через офіційну сторінку ради у мережі facebook, електронною поштою на адресу vertievka_rada2@ukr.netподача письмових пропозицій до Вертіївської сільської ради)

Надані пропозиції узагальнюватимуться Вертіївською сільською радою та обговорюватимуться під час засідань робочої групи з розробки Стратегії. Форми оприлюднення інформації – будь-які доступні: тексти, фотографії, картинки, відео, аудіо. Головне – визначити якою ми хочемо бачити Вертіївську об’єднану територіальну громаду  в результаті реалізації майбутньої Стратегії.

Аби майбутнє стало реальністю в діалозі всіх зацікавлених сторін визначатимуться напрями та завадння, за якими першочергово докладатимуться зусилля, їх послідовність, концентруватимуться ресурси.

Перше засідання робочої групи відбудеться 05 березня 2020 р. в приміщенні Музею національної пам’яті села Веркіївка (адреса: с. Вертіївка, вул. Шевченка, 6). Початок о 10.00 год.

Запрошуємо всіх небайдужих до розвитку Вертіївської об’єднаної територіально громади. Спільними зусиллями ми зможемо зробити її кращою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь