A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Стратегічне бачення Вертіївської ОТГ

Дата: 16.04.2020 14:56
Кількість переглядів: 947

Вертіївська територіальна громада економічно самодостатня спільнота, яка свою діяльність будує на засадах сталого розвитку, безпеки, а також козацьких традицій свободи особистості, творчої наснаги Марії Заньковецької, громадянської відповідальності, здорового способу життя. Південна межа чернігівського Полісся з розвинутим агропромисловим комплексом, логістичними можливостями та туристично-рекреаційною сферою. Інвестиційно привабливий край з успішним малим бізнесом, сучасною інфраструктурою та суспільними послугами.

Фото без опису

      Розробка стратегії Вертіївської громади відбувається за підтримки експертів Чернігівського регіонального офісу Програми "U-LEAD з Європою". Вже відбулися два засідання робочої групи, під час яких були оприлюднені результати соціально-економічного аналізу діяльності громади, напрацьовані бачення та почалася робота над SWOTаналізом. Тобто визначенням сильних та слабких сторін, можливостей та загроз у розвитку Вертіївської громади.

Просимо висловлювати свої пропозиції, щодо можливості внесення змін на електрону адресу vertievka_rada2@ukr.net та фейсбук в коментарях 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь