Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Міжнародний день захисту дітей!

Дата: 02.06.2020 12:10
Кількість переглядів: 908

Міжнародний день захисту дітей!

Фото без опису

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей Вертіївська сільська рада провела онлайн-конкурс дитячих малюнків на тему: «Моя мрія», в якому прийняли участь 34 дитини з Вертіївсько об’єднаної територіальної громади. Автори робіт, які перемогли у конкурсі були визначені за кількістю вподобань на сторінці ФейсбукВертіївської громади у трьох вікових категоріях. У віковій категорії до 8 років 1 місце посіла Остапенко Каріна (с. Вертіївка), 2 місце – Суярко Богдан (с. Вертіївка), 3 місце –  Люленко Марія (с. Вертіївка). Призові місця вікової категорії 9-13 років: 1 місце – Колесник Анастасія (с. Вертіївка), 2 місце – Рей Анна (с. Вертіївка), 3 місце – Бабич Марина (с. Черняхівка). У віковій категорії 14-17 років був представлений один малюнок, який і зайняв перше місце – Іваненко Олександр (с.Вертіївка). Вітаємо переможців та щиро дякуємо всім учасникам конкурсу. Бажаємокожній дитині реалізувати свої таланти та втілювати свої мрії в життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Також, з нагоди свята,Вертіївська сільська рада привітала дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та дітей, які повернулися з інтернатних закладів (31 дитина) солодкими подарунками.

Фото без опису

Нехай кожен новий день розпочинається з посмішок наших дітей  і кожен з маленьких мешканців громади буде здоровим і щасливим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь