A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошення про проведення щорічного обласного конкурсу «Кращий товар Чернігівщини» - 2020

Дата: 13.07.2020 16:34
Кількість переглядів: 451

На виконання заходів з підтримки місцевих товаровиробників у рамках обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради сьомої сесії сьомого скликання від 20.12.2016 № 6-7/VII (із змінами і доповненнями) (далі - Програма), 08 липня 2020 року оголошується початок щорічного обласного конкурсу «Кращий товар Чернігівщини» - 2020 (далі - Конкурс), організатором якого є Департамент розвитку економки та сільського господарства облдержадміністрації.

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти малого і середнього підприємництва, які зареєстровані та займаються виробництвом продовольчих та непродовольчих товарів на території області. Документи із заявками на участь у конкурсі приймаються упродовж місяця з дати оголошення. Кінцевий термін  подання документів – 06 серпня 2020 року.

Детальну інформацію щодо умов проведення Конкурсу можна отримати на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Чернігівщина, купуй рідне» за посиланням: http://cg.gov.ua/index.php?id=28565&tp=1.

Для участі у зазначеному заході просимо надавати пакет документів на поштову (вул. Шевченка, 7, м. Чернігів, 14000) та електронну адресу
(Е-mail: der_anich@cg.gov.ua) Департаменту розвитку економіки та сільського господарства обласної державної адміністрації відповідно до Порядку проведення щорічного обласного конкурсу «Кращий товар Чернігівщини» (додаток 4 до Програми).

 Телефони для довідок: (0462) 66-91-59, 67-58-34.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь