A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Платники Чернігівщини за 7 місяців сплатили 8,8 млрд гривень податків, зборів та єдиного внеску

Дата: 27.08.2020 15:31
Кількість переглядів: 351

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до бюджетів усіх рівнів платниками Чернігівської області за січень-липень 2020 року сплачено 6 млрд грн податків, зборів та обов’язкових платежів. Цей показник перевищує минулорічний на 27,7 млн гривень.

Зокрема, до державного бюджету спрямовано 2,6 млрд грн, що становить близько 44 відс. сплачених податків за цей період. Значна частина надходжень надійшла від сплати податку на додану вартість понад 1 млрд грн (39 відс.) та податку на доходи фізичних осіб 746,6 млн грн (28 відс.).

 До місцевих бюджетів усіх рівнів платниками податків сплачено 3,3 млрд гривень. Факт минулого року перевищено на 5,9 відс. або на 188 млн грн, в основному за рахунок збільшення сплати по бюджетоформуючих податках: податку на доходи фізичних осіб - на 6,8 відс. (+137,7 млн грн) та єдиного податку з підприємницької діяльності – на 9,7 відс. (+40,5 млн грн).

Самостійно платниками сплачено до бюджетів усіх рівнів 99 відс. від загальної суми. За рахунок проведення контрольно – перевірочної роботи надійшло 12,6 млн гривень. 

Крім того, страхувальниками для перерахування до Пенсійного та інших фондів сплачено 2,9 млрд грн єдиного внеску на загальнодержавне обов’язкове соціальне страхування. Минулорічний рівень перевищено на 6,4 відс. або на 174,9 млн гривень. 

                        Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь