A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Неоформлені трудові відносини невигідні, у першу чергу, самому працівнику

Дата: 02.09.2020 10:45
Кількість переглядів: 395

Спільна нарада з питань проведення масштабної інформаційної та інспекційної кампанії з питань недопущення використання незадекларованої праці відбулась днями в Управлінні Держпраці у Чернігівській області.  

Захід відбувся за участі представників Головного управління ДПС у Чернігівській області, Головного Управління Пенсійного фонду України у Чернігівській області, обласного центру зайнятості та Головного управління Національної поліції України в Чернігівській області.

Учасники обговорили ряд питань стосовно взаємодії відомств, організації та планування проведення інспекційної кампанії, під час якої будуть здійснюватися заходи державного контролю за додержанням законодавства про працю з питань виявлення неоформлених трудових відносин.

За результатами наради було ухвалено низку рішень щодо взаємообміну інформацією між зазначеними структурами необхідної для проведення інспекційних відвідувань, у тому числі, в частині невідповідності фактичної чисельності працівників даним Реєстру застрахованих осіб та відсутності позитивної динаміки працевлаштування.

Також узгоджено питання надання допомоги та підтримки правоохоронними органами у ході проведення інспекційних заходів з виявлення фактів використання незадекларованої праці.

Начальниця управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області Світлана Волкова нагадує, що офіційне оформлення та легалізація заробітної плати - це не тільки збільшення надходжень до бюджетів та Пенсійного фонду України, а й забезпечення соціальних гарантій самого найманого працівника, у тому числі й майбутньої пенсії.

                        Сектор комунікацій Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь