A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Правова допомога мешканцям Малокошелівської громади

Дата: 27.07.2016 16:13
Кількість переглядів: 959

Фото без опису

26 липня 2016 року з метою розширення доступу до безоплатної  правової допомоги для населення, що проживає у сільській місцевості заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Ніжинського місцевого центру з надання БВПД Олена Сербін, заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Катерина Карпова та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Олена Іванова спільно з представниками виконавчого апарату Вертіївської сільської ради провели виїзний прийом мешканців с.Мала Кошелівка.

 Прийом громадян відбувся за адресою: село Мала Кошелівка, вул..Шевченка, 96. За правовою  допомогою звернулося 3 особи, яким були надані ґрунтовні роз’яснення та відповіді. Звернення стосувалися порядку прийняття та оформлення спадщини, оформлення права власності на придбаний будинок, а також питання соціального забезпечення.

Окрім того, було проведено робочу зустріч зі старостою села Мала Кошелівка Сергієм Миколайовичем Мішурою, діловодом Оленою Володимирівною Радченко, спеціалістами соціально-гуманітарного відділу Вертіївської сільської ради Мариною Олегівною Тронь та Юлією Олександрівною Булах, а також фахівцем із соціальної роботи Наталією Віталіївною Мороз. В ході зустрічі працівниками Ніжинського місцевого центру було надано методичну допомогу органам місцевого самоврядування з метою удосконалення організації ними БППД. Працівники сільської ради активно висловлювали свої думки при обговоренні основних аспектів створення дієвої моделі надання якісної безоплатної правової допомоги в сільських громадах. Особлива увага була приділена проблемним питанням, а саме: доступу до безоплатної якісної правової допомоги мешканців сільської місцевості, особливо незахищених верств населення. Під час спілкування присутні ознайомилися з системою безоплатної правової допомоги, діяльністю Ніжинського місцевого центру, порядком надання безоплатної вторинної правової допомоги та можливістю подачі документів у сфері державної реєстрації громадських формувань через місцеві центри.

Фото без опису

На завершення візиту, з метою поширення інформації щодо реалізації права на безоплатну правову допомогу, працівниками центру було проведено вуличне інформування громадян, а також розміщено на стенді інформацію про можливість отримання безоплатної правової допомоги  із зазначенням контактного телефону та адресою розміщення місцевого центру.

Нагадаємо, за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутись до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з 09:00 до 18:00 за адресою: м. Ніжин, вул.Богуна, 8 (3-й поверх) або зателефонувати тел.: (04631) 2-40-05.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь