A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

«СВЯТО НОВОРІЧНЕ НАМ НЕСЕ ЗИМА» у Малій Кошелівці

Дата: 30.12.2017 16:17
Кількість переглядів: 831

Традиційне святкування прийдешнього Нового року відбулося 28 грудня у селі Мала Кошелівка. Працівники відділу культури і туризму Вертіївської сільської ради та малокошелівські актори-аматори підготували родинне свято: для дітей – конкурсна програма «На порозі Новий рік», для дорослих – святковий концерт.

Фото без опису

Різноманітні конкурси-розваги порадували та розвеселили малечу, за що всі учасники отримали солодкі призи та подарунки, а Дід Мороз – вірші та пісні від дітлахів.

Добра і радості зичили усім присутнім ведучі – Вікторія Ковтун та Юлія Бородай, Дід Мороз (Вікторія Скиба), Снігуронька (Карина Кушнір), веселили глядачів своїми витівками Баба Палажка та Баба Параска (Тетяна Шевченко та Раїса Бесараб), слідкував за порядком Поліцейський (Родіон Левченко).

На свято до малокошелівців завітали голова Вертіївської ОТГ – Ігор Мороз та заступник голови – Оксана Костюк. Ігор Григорович привітав усіх із наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим, побажав щастя, здоров’я, достатку кожній родині, процвітання нашій громаді та вручив подарунок жителям села – музичне обладнання для проведення культурно-масових заходів, який прийняла завідуюча Малокошелівським клубом – Анжеліка Онасенко, для якої ця посада є початком її трудової діяльності після закінчення Ніжинського училища культури і мистецтв.

Із вітальним словом до присутніх звернувся староста села – Сергій Мішура, який побажав усім міцного здоров’я, успіхів, добра, здійснення мрій та сподівань.

Новорічними піснями, колядками та щедрівками малокошелівців вітав колектив «Любисток» (художній керівник – Інна Малаш). Вертіївський Дід Мороз (Микола Калитка) та Снігуронька (Анастасія Пашко) щедро бажали миру, злагоди та родинного затишку. Співала про кохання та зичила усім тепла і радості Тетяна Ніколаєнко – завідуюча клубом села Яблуневе. «Смерека» та побажання щастя, яке у кожного – своє, були музичним дарунком від Михайла Крутька, в.о. начальника відділу культури і туризму Вертіївської сільської ради.

Можна із впевненістю сказати, що Новий 2018 рік для малокошелівців почнеться з вірою у те, що всі побажання здійсняться, та надією на краще майбутнє.

 

 

Олена Радченко.

Фото автора


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь