A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

СВЯТО ЗАКОХАНИХ У МАЛІЙ КОШЕЛІВЦІ

Дата: 16.02.2018 16:28
Кількість переглядів: 782

          День Святого Валентина відзначали 14 лютого у селі Мала Кошелівка. Завідуюча сільським клубом – Анжеліка Онасенко підготувала насичену програму та запросила усіх бажаючих, не в залежності від віку, долучитися до святкування. Адже робота центру дозвілля, що діє у приміщенні колишньої Малокошелівської ЗОШ, спрямована на те, щоб культурно-масові заходи стали родинними святами, щоб центр дозвілля відвідували цілими сім’ями.

         Надії на те, що кожне серце буде зігріте чиєюсь любов’ю, теплом і ласкою, душевної краси, вічної весни серед зимових буднів та незабутніх почуттів зичили усім присутнім ведучі – Анжеліка Онасенко та Родіон Левченко (випускники Ніжинського училища культури і мистецтв 2017 року). До уваги присутніх – пізнавальна інформація про традиції святкування Дня закоханих у різних країнах світу, цікаві конкурси, веселі розваги та щедрі побажання, а на закінчення – дискотека до самого ранку.

            На свято завітав староста села Мала Кошелівка – Сергій Мішура, який дав високу оцінку рівню підготовки та проведення заходу, відзначивши, що вечір відбувся у веселій, невимушеній обстановці, серед присутніх – не тільки молодь, але й дітвора та старше покоління, які виявили зацікавленість та були не лише глядачами, а й активними учасниками дійства.

          Варто відзначити, що Малокошелівський сільський клуб забезпечений новим сучасним музичним обладнанням, яке стало незамінним у ході проведення культурно-масових заходів, наступний з яких – святкування Масляної 17 лютого.         

         

 

                                                                                                        Олена Радченко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь