A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ДОПОМОГА СПІЛКИ САМАРИТЯН ДІТЯМ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ТА ДІТЯМ З МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ СІМЕЙ ВЕРТІЇВСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.09.2016 16:48
Кількість переглядів: 780

         «Спілка Самаритян України» – незалежна доброчинна організація, метою якої є надання допомоги у сфері охорони здров’я та соціального захисту населення. Самаритянське товариство є економічно незалежними організаціями, які фінансуються за рахунок членських внесків, пожертв, субсидій та відшкодувань за здійснені послуги з фондів медичного та соціального страхування.

        Неодноразово Чернігівське об’єднання «Спілки Самаритян України» допомагало переселенцям та малозабезпеченим сім’ям Вертіївської об’єднаної громади. А на початку нового навчального року ця організація вирішила надати деяку допомогу дітям переселенців та дітям з малозабезпечених сімей. Це діти Вертіївської ЗОШ: Алавідзе Маріам, Сабіров Рідван, Породько Марина. Чернігівське об’єднання «Спілки Самаритян України»  передало їм чудові набори канцелярського приладдя, які знадобляться у школі.

        Фахівець із соціальної роботи Ніжинського РЦСССДМ, Мороз Наталія Віталіївна вручила дітям набори канцелярського приладдя та розповіла про Чернігівське об’єднання «Спілки Самаритян».

        З радістю та захопленням роздивлялися діти свої подарунки, а потім, подякувавши, побігли далі на уроки, щоб швидше спробувати нове канцелярське приладдя.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь