Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Гості з Італіії у ДНЗ "Колосок"

Дата: 26.04.2017 16:57
Кількість переглядів: 907

23 квітня 2017 року  до Вертіївського дошкільного навчального закладу «Колосок» завітали  довгоочікувані гості – італійські друзі, на чолі з президентом асоціації «Рука допомоги» Емануеле Дузе. Їх гостинно зустрічала завідувач дошкільного навчального закладу Проценко Яна Сергіївна хлібом та сіллю, колектив закладу, а також вихованці старшої групи з піснями та танцями, віршами про рідну Вертіївку.

Гостей приємно вразила краса ігрових майданчиків, виготовлені руками дорослих та дітей народознавчі осередки, чистота та доглянутість території. Була проведена екскурсія по приміщеннях садка, де гості побачили новинки ігрового середовища. Найбільше їх зачарував народознавчий осередок, в якому зібрані предмети старовини, зроблені макети української оселі з лелечим гніздом на ній, побуту наших земляків.

Керівник гуртка «Вернісаж» Салата Олена Григорівна разом з його учасниками виготовили подарунок із солоного тіста «Великодня писанка» та подарували президенту асоціації Емануеле Дузе.

Зустріч пройшла в теплому та дружньому колі. Емануеле Дузе подякував колективу за працю, за те, що їхня фінансова та моральна підтримка не була марною. Відмітив, що дітям в садочку затишно, адже для цього створені всі належні умови, тому асоціація «Рука допомоги» буде і надалі підтримувати тісну співпрацю з дошкільним навчальним закладом через посередництво голови ГО «Дитячий фонд Чернігівщини» Хуторненко В.І.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь