Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

До уваги роботодавців! Зміни у законодавстві

Дата: 13.01.2021 10:31
Кількість переглядів: 370

Плануєте масове вивільнення працівників – не забудьте повідомити службу зайнятості

Фото без опису

Причому, це потрібно зробити, як і раніше, не пізніше ніж за 2 місяці до вивільнення у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці, у тому числі ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ, організацій, скороченням чисельності або штату працівників. 

А от у випадку звільнення держслужбовців, інформувати службу зайнятості необхідно за 30 календарних днів до вивільнення.
 
 Зміни до Закону України «Про зайнятість населення» в частині інформування державної служби зайнятості про заплановане масове вивільнення працівників (абз.3 п.4 ч.3 ст. 50) внесено Законом України від 02.12.2020 № 1030 «Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту населення на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь