A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Шановні жителі Вертіївської громади!!!

Дата: 04.06.2021 10:57
Кількість переглядів: 416

Шановні жителі Вертіївської громади!!!

Фото без опису

     Центр надання соціальних послуг Вертіївської сільської ради проводить пошук кандидатів у наставники.

   Наставник – це повнолітня дієздатна особа, яка здійснює діяльність з надання дитині, яка проживає у закладі для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, іншому закладі для дітей, індивідуальної підтримки та допомоги, насамперед у підготовці до самостійного життя;

Наставництво – це добровільна безоплатна діяльність наставника з надання дитині, яка проживає у закладі для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, іншому закладі для дітей, індивідуальної підтримки та допомоги, насамперед у підготовці до самостійного життя.

Метою наставництва є: підготовка дитини, яка проживає у закладі, до самостійного життя шляхом розвитку її фізичного, духовного та інтелектуального потенціалу, впевненості у власних силах, формування культурних і моральних цінностей.

   Ми прагнемо привернути увагу громадськості до становища дітей, які проживають та виховуються в закладах для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

    Навчання кандидатів у наставники проводиться на базі Чернігівського обласного центру соціальних служб. Центри соціальних служб надають юридичну, психологічну та соціальну допомогу дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, особам із їх числа, а також їх біологічним батькам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям, усиновлювачам та наставникам.

 

 

Якщо Ви бажаєте допомогти дитині-сироті, дитині позбавленій батьківського піклування знайти власну життєву дорогу, маєте бажання поділитися своїм життєвим досвідом, звертайтеся за консультацією до нашого Центру за адресою: с.Вертіївка вул.Миру,126, каб.15.

тел.063-710-24-01, 098-455-18-58.

 

 

 

 

Дякуємо!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь