A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Навчання за ваучером – зручна реальність

Дата: 10.06.2021 10:29
Кількість переглядів: 325

Це ще раз підтверджує  Якущенко Валентина Миколаївна У свій час  вона закінчила  Лохвицький технікум харчової промисловості.

Фото без опису

Майже 20 років пропрацювала за фахом на ЗАТ «Ніжинське пиво». Після його ліквідації зрозуміла, що за освітою роботи вже не знайде. Активна, енергійна  наполегливо почала шукати роботу. Довелося освоїти  професії продавця і комірника. Потім працювала начальником служби у військовій частині. А в липні 2019 року запропонували Валентині Миколаївні місце завідуючої їдальнею. Маючи досвід харчовика, погодилася, по-діловому взялася за роботу. Маючи підвищене почуття відповідальності,  відчувала, що не досить володіє знаннями кухарської справи. Кинулася шукати можливості виправити ситуацію – порадили звернутися до служби зайнятості. Не особливо надіючись, звернулася до фахівців Ніжинської філії Чернігівського обласного центру зайнятості. Саме тут її переконали скористатися ваучером на навчання.

В результаті Валентина Миколаївна вже  2 місяці освоює професію кухаря, успішно поєднуючи роботу з навчанням у Ніжинському агротехнічному ліцеї.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь