A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Понад 2 тисячі мешканців Чернігівщини отримали податкову знижку за підсумками 2020 року

Дата: 16.06.2021 14:05
Кількість переглядів: 305

В управлінні податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області повідомили, що протягом січня- травня податкові декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік подали 11172 мешканців Чернігівської області, які задекларували близько 1,7 млрд грн доходів. З загальної кількості декларантів - 8289 громадян (які обов’язково повинні задекларувати доходи) - самостійно визначили до сплати в бюджет понад 17,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 3,3 млн грн військового збору.

Інші - 2883 громадян - подали податкові декларації з метою одержання податкової знижки та визначили до повернення з бюджету 8,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб. За результатами проведених камеральних перевірок декларацій про майновий стан і доходи з бюджету вже повернуто 2055 громадянам - 5,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

За рівнем задекларованих доходів переважають мешканці Чернігова - 785,4 млн грн, Чернігівського району - 139,9 млн грн та Прилук - 133,3 млн гривень.

Серед загальної кількості поданих декларацій 87 громадян області задекларували доходи понад 1 млн грн (загальна сума доходу складає 659,8 млн грн) та самостійно визначили до сплати в бюджет 3,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 0,3 млн грн військового збору.

Нагадуємо, граничний термін сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік -  до 1 серпня 2021 року.

Інформація про реквізити банківських рахунків для сплати податків відповідно до адміністративно-територіального устрою України оприлюднена на офіційному вебпорталі ДПС у рубриці «Бюджетні рахунки» (https://tax.gov.ua/byudjetni-rahunki ).

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 

            Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь