A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Нову амбулаторію відкрито у Вертіївці

Дата: 13.07.2021 11:57
Кількість переглядів: 397

Голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко 12 липня взяла участь в урочистому відкритті амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Вертіївці Ніжинського району. Очільниця ОДА передала необхідні документи та ключі від закладу голові Вертіївської територіальної громади Федору Лозяну.

Анна Коваленко вкотре зазначила, що сьогоднішня подія — свідчення того, що політика Президента України спрямована на збереження здоров’я громадян незалежно від того, де вони живуть: у місті чи селі. Голова ОДА також наголосила, що об’єкт збудований за активної підтримки громади. 

— Приємно спостерігати за отриманим результатом, адже ця амбулаторія є запорукою підтримки розвитку села та прикладом того, як разом можна робити великі справи на благо громади, — сказала Анна Коваленко. — Переконана, що цей заклад стане осередком надання сучасних медичних послуг для понад дев’яти тисяч жителів Вертіївської громади. А щоб ваші лікарі швидко реагували на виклики, передаємо у їхнє розпорядження новий автомобіль.

Вертіївська амбулаторія розрахована для роботи 3-4 лікарів. Вони працюватимуть в комфортних умовах, застосовуючи сучасне діагностичне обладнання, що невдовзі тут установлять. Вартість цього проєкту з «нуля» — 7,7 мільйона гривень, з яких 770 тисяч — кошти місцевого бюджету. 

В рамках програми Президента України «Велике будівництво» в Чернігівській області продовжують розбудовувати медичну інфраструктуру та покращувати якість надання медичних послуг.

Департамент інформаційної діяльності
 та комунікацій з громадськістю
 Чернігівської облдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь