A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Шановні жителі Вертіївської сільської територіальної громади!

Дата: 20.08.2021 15:43
Кількість переглядів: 662

Дорогі земляки ! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України! Бажаю кожному із Вас здоров’я, добра, віри, благополуччя і сімейного затишку, щастя і процвітання нашій вільній незалежній соборній державі. Україні потрібні Ваші руки, Ваш талант, Ваш патріотизм, Ваше вміння жити на українській землі та бути українцем!

Фото без опису

       День незалежності України – важливе свято для кожного українця. В цей день прийнято згадувати усіх, хто працював і працює на благо держави, а також дякувати тим, хто жертвує своїм життям заради мирного неба. Адже цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії.

     У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці.

       Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього обов’язок кожного з нас, усього народу. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу. 

 Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім добро та порозуміння, згуртованість, мир та любов! Зі святом!

 

З повагою

Вертіївський сільський голова                                                       Федір ЛОЗЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь