A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки

Дата: 03.09.2021 16:03
Кількість переглядів: 323

Інформація

про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності,

які будуть залучені до проведення незалежної оцінки

Назва об’єкта оцінки

Адреса об’єкта оцінки 

Мета оцінки

Платник робіт з оцінки

1

Нежитлова будівля загальною площею 1062,5  кв. м.

вул. Київська, 23, с. Бобрик Ніжинського району Чернігівської області

Продаж на електронному аукціоні

Вертіїська сільська рада Ніжинського району Чернігівської області

2

Нежитлова будівля загальною                           площею 101,1  кв. м.

вул. Київська, 34, с. Бобрик Ніжинського району Чернігівської області

Продаж на електронному аукціоні

Вертіїська сільська рада Ніжинського району Чернігівської області

Замовником незалежної оцінки є Вертіївська сільська рада Ніжинського району Чернігівської області

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки одного об’єкта оцінки2000,00 грн.                   Подібними до об`єкта оцінки вважатимуться об`єкти за такими ознаками: інші види функціонального використання.

 Вартість оцінки повинна включати вартість рецензування.

Учасникам конкурсу потрібно подати до загального відділу організаційнокадрової роботи Вертіївської сільської ради за адресою: вул. Миру, буд. 126, с. Вертіївка, Ніжинський район, Чернігівська обл., к. 12  на об’єкт оцінки окремо конкурсну документацію яка відповідає вимогам Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 в редакції наказу ФДМУ від 16.01.2018 № 47 (далі – Положення).

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинних сертифікатів суб`єктів оціночної діяльності, якими передбачено провадження практичної оціночної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об`єкту оцінки, а також вимогам до учасників конкурсу, передбачених пунктом 12 розділу ІІ Положення.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі (учасників конкурсу) викладені у розділі ІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у ІІ розділі Положення та додатках до нього. Заява про участь у конкурсі з відбору суб`єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленими в додатках 3-5 до Положення формами.

Інформація про подібні до об`єкта оцінки об`єкти, ознаки подібності наведені в додатку 2 до Положення.

Конкурсна документація претендента подається у запечатаному конверті  на об’єкт оцінки з  обов’язковим зазначенням назви об’єкта оцінки до загального відділу організаційнокадрової роботи Вертіївської сільської ради в робочі дні з 8-30 по 17-00  та до  16.00 17 вересня 2021 року   (включно) за адресою: вул. Миру, буд. 126, с. Вертіївка, Ніжинський район,Чернігівська обл., к. 12

Конкурс відбудеться 24 вересня 2021 року об 11.00, за адресою:вул. Миру, буд. 126, с. Вертіївка, Ніжинський район, Чернігівська обл., к. 11. Телефон для довідок: (094) 989-18-21.

Відділ житлово-комунального господарства, благоустрою, архітектури, містобудування та земельних відносин Вертіївської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь