A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Привітання до дня соціального працівника

Дата: 05.11.2021 16:08
Кількість переглядів: 260

Шановні колеги!


Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників соціальної сфери! Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість жителів нашої громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, відчувають себе захищеними у цей непростий для України час. Ви - ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви - ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. Ви - ті, хто допомагає людям здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

У цей день бажаю вам міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, реалізації задумів, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту тих, хто його потребує. Переконаний, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашої громади.

        Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.

 

З повагою, сільський голова Вертіївської громади, Федір Лозян

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь