A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

16 листопада – міжнародний день толерантності

Дата: 16.11.2021 09:04
Кількість переглядів: 385

Цей день покликаний шанувати рівність усіх людей, незалежно від походження, кольору шкіри, етносу, національності, сексуальної орієнтації тощо. Головне його гасло — «Усі різні — усі рівні».

Ми маємо памятати, що толерантність – це не порожнє слово або красива картинка, яку легко можна запостити у соцмережі. Толерантність має стати нормою життя. Щоб навіть не задумуватися, як звертатися до людей з особливими потребами, як поводитися… Щоб наявність того, що хтось відрізняється від нас чи то відтінком шкіри, чи то віросповіданням, чи то фізичними можливостями, -  не викликала ні відрази, ні осуду, ні насмішки, а диш давала можливість проявити свої кращі якості.

На офіційному сайті Вертіївської територіальної громади існує банер   з посиланням  на Довідник з безбар’єрності, який був створений за ініціативи Олени Зеленської, де кожен може ознайомитися з актуальними матеріалами.

Тож, будьмо свідомими і терпимими. І допоможімо всім подивитися на світ ширше, щоб раз і назавжди зламати всі бар’єри і перепони на шляху до толерантного європейського суспільства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь