A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Правом на податкову знижку скористалися 4,5 тис мешканців Чернігівщини

Дата: 09.12.2021 09:42
Кількість переглядів: 230

Протягом січня–листопада 2021 року податкові декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік у зв’язку з використанням права на податкову знижку подали  понад 4,5 тисяч мешканців Чернігівської області, які визначили до повернення з бюджету 12,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Середня сума податку на доходи фізичних осіб, що задекларована до повернення з бюджету у зв’язку з використанням права на податкову знижку, на одну особу складає 2,8 тисяч гривень. 

Найбільшу кількість, а саме 3,6 тисяч декларацій,  подано з метою отримання  податкової знижки за навчання. Задекларована до повернення з бюджету сума складає 10,5 млн гривень.  

За результатами проведених камеральних перевірок декларацій про майновий стан і доходи з бюджету вже повернуто більше 3,8 тисячам громадян 11,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Останній день подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік для громадян для отримання податкової знижки -  31 грудня 2021 року (включно).

        Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»         Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь