A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З початку року платниками ПДВ Чернігівщини подано на реєстрацію майже 3,1 млн податкових накладних

Дата: 14.12.2021 11:13
Кількість переглядів: 232

За січень – листопад  2021 ріку платниками податку на додану вартість подано на реєстрацію майже 3,1 млн податкових накладних/розрахунків коригування (ПН/РК) на загальну суму ПДВ понад 15 млрд гривень.

Із загальної кількості було зупинено реєстрацію 24,9 тис ПН/РК на суму ПДВ 479 млн гривень. Це складає 0,83 % від загальної кількості поданих на реєстрацію ПН/РК (або 3,04 % від їх загальної суми ПДВ).

Протягом 2020 року платниками податку на додану вартість було подано на реєстрацію 3,2 млн ПН/РК на загальну суму ПДВ майже 15,3 млрд гривень.

З них було зупинено реєстрацію 19,5 тис ПН/РК на суму 439,7 млрд грн. Це складає  0,61 % від загальної кількості (або 2,87 %  від загальної суми ПДВ) поданих на реєстрацію ПН/РК.

Нагадаємо, що у разі коли за результатами автоматизованого моніторингу платника податку, яким складено ПН/РК, що не відповідають ознакам безумовної реєстрації ПН/РК, встановлено його відповідність хоча б одному критерію ризиковості платника податку, визначеному порядком зупинення реєстрації податкової накладної /розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 р. № 1165, реєстрація таких ПН/РК зупиняється.

До переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості платника ПДВ, протягом січня – листопада 2021 року були включені (та станом на 01.12.2021 залишались в переліку таких платників) 171 платник податку на додану вартість.

        Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» 

        Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь