A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новорічна вистава від Вертіївської школи мистецтв

Дата: 21.12.2021 12:23
Кількість переглядів: 307

У повітрі пахне морозом та мандаринками… Не спроста. Адже  наближається улюблене свято всіх малюків – Новий Рік. А це означає – День Святого Миколая, подарунки,  Різдво, веселощі,  святкові концерти, вистави! І хтозна, чого з усього цього дітвора чекає найбільше.

Викладачі Вертіївської школи мистецтв цьогоріч підготували для дітлахів громади справжню виставу-казку, яка адаптована реалій нашого часу. Діти поринули у казковий світ тридев’ятого царства - вакцинованого королівства, де чарівний світ знаних і улюблених  казкових героїв поєднався  із сучасною оповідкою. Загальниий сюжет вистави переплітався з захоплюючими конкурсами для дітей, переможців і учасників яких чекали солодкі призи.

У винагороду за свою роботу,   улюблені викладачі- актори отримали не лише гучні оплески, а і повні радості сяючі оченята дітлахів. Щиро дякуємо талановитим людям, які створюють святковий настрій, які вміло перетворюються на таких милих впізнаваних персонажів, які змушують щиро посміхатися усіх присутніх незхалежно від віку. З прийдешніми святами! І нехай, як у казці, добро завжди перемагає зло, кожен принц знайде свою принцесу, а справедливість торжествує!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь