A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З Новим Роком!

Дата: 31.12.2021 09:40
Кількість переглядів: 296

Друзі, минає 2021 рік, який, звісно, був не з легких, але кожен з нас має на згадку щось приємне. Уже скоро всі негаразди залишаться в старому році, а Новий Рік розпочнеться і продовжиться в радості і щасті.

Дивімося у майбутнє з надією, адже усмішка і позитивний заряд часом рятують навіть із безнадійної життєвої ситуації. Нині всі ми прагнемо справді нового життя, вкладаючи в це поняття не абстрактний, а цілком конкретний зміст: ми хочемо затишку і злагоди, дитячого сміху і гарно оплачуваної праці, сонця й квітів, досвітнього співу пташок і надвечірньої тиші, яскравих Новорічно-Різдвяних свят і мирного неба над головою. А конкретні мрії завжди матеріалізуються, тож мріймо і бажаймо позитивно, і нехай так воно і станеться!

З прийдешніми святами! Нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2022-й дарує тільки найкраще!

 

З повагою, голова Вертіївської громади, Федір Лозян

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь