A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Шановні жителі громади!

Дата: 28.04.2022 11:50
Кількість переглядів: 1445

До Вертіївської сільської ради надійшов лист від Запорізького благодійного фонду «Єдність за майбутнє» щодо сприяння в отриманні багатоцільової грошової допомоги жителями громади шляхом надання інформації фонду “Єдність” за майбутнє” у вигляді списків осіб, які потребують допомоги.

Фото без опису

Запорізький благодійний фонд “Єдність” за майбутнєнадає благодійну та гуманітарну допомогу з моменту створення у 2004 році. З 24 лютого фонд “Єдність” за майбутнє” у партнерстві з Естонською радою у справах біженців надає гуманітарну допомогу у вигляді багатоцільової матеріальної допомоги для осіб, які постраждали від війни та проживають у областях, в яких на даний момент відбуваються бойові дії. За цей період було надано допомогу понад 10 500 дорослим і понад 8500 дітям на загальну суму понад 43 мільйони гривень.

В рамках програми гуманітарної допомоги підписано договір з Всесвітньою продовольчою програмою (World Food Program - WFP) на надання загальної продовольчої допомоги у вигляді грошових переказів. Фонд “Єдність” за майбутнє” та Естонська рада у справах біженців є виконавчими партнерами щодо грошових переказів у 4 областях (Київська, Чернігівська, Сумська, Харківська).

Всесвітня продовольча програма надає пріоритет наступним категоріям вразливих верств населення, які є внутрішньо переміщеними особами або місцевими жителями:

? члени сім'ї були травмовані або поранені внаслідок бойових дій;

? внаслідок бойових дій повністю втратили житло;

? житло зазнало часткового руйнування і потребує ремонту;

? одинока мати/батько з неповнолітніми діти;

? в сім'ї є люди з інвалідністю, або онкохворі які потребують коштовного лікування;

? втратив(ла) роботу і залишив(ла)ся без коштів для існування;

? був(ла) вимушений(а) виїхати з місця проживання внаслідок бойових дій;

? малозабезпечені сім'ї, а також люди похилого віку.

Всесвітня продовольча програма має довгострокову угоду з Western Union, яка продовжує діяти в багатьох частинах України. Бенефіціари, які мають мобільні телефони, отримають посилання для самореєстрації та код WFP і повинні самостійно зареєструватися в системі WFP.

На основі цього бенефіціар отримає сповіщення з подальшими інструкціями. Гроші можна зняти готівкою з місць обслуговування Western Union або переказати на банківський рахунок одержувача.

Якщо ви підпадаєте під вищевказані категорії, просимо вас звернутися до Ценрту надання адміністративних послуг Вертіївської сільської ради та діловодів старостинських округів для надання інформації (номер мобільного телефону з підтримкою програми Вайбер, електронну адресу та підтверджуючі документи) до 06 травня 2022 року.

Далі на вашу електронну адресу або вайбер Запорізький благодійний фонд “Єдність” за майбутнє надішле посилання для сомореєстрації та код WFP.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь