A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Профілактичний рейд «Діти вулиці»

Дата: 01.07.2022 11:16
Кількість переглядів: 308

З метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї 30 червня 2022 року начальником служби у справах дітей Вертіївської сільської ради Валентиною Ревою спільно з т.в.о. директора комунального закладу Центр надання соціальних послуг Вертіївської сільської ради Наталією Мороз, старшим інспектором сектору ювенальної превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області Юлією Помазан проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» у селах Вертіївка, Титівка, Велика Кошелівка, Липів Ріг, Переходівка.

У ході проведення рейду здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 8 сімей, в яких виховується 23 дитини (з них 8 дітей перебувають  на обліку служби у справах дітей, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах). За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З законними представниками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час та дотримання неповнолітніми техніки безпеки під час літніх канікул, недопущення вживання алкогольних напоїв тощо. Стосовно п’яти батьків інспектором ювенальної превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області складені протоколи про адміністративне правопорушення за неналежне виконання батьківських обов’язків по відношенню до дітей.

Під час рейду також була проведена профілактична робота з батьками та дітьми на одній з водойм громади. Було наголошено, що основною причиною загибелі людей на водних об’єктах є купання дітей без супроводу дорослих. Недбалість батьків може призвести до трагічних наслідків. Тому, батьків закликали не відпускати малолітніх дітей самих на відпочинок на місцеві водоймища. В свою чергу дітей закликали в жодному випадку не йти на водойми без дорослих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь