Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Нарада сільського голови з інспектором сектору ювенальної превенції Ніжинського районного ВП ГУНП в Чернігівській області

Дата: 01.07.2022 11:19
Кількість переглядів: 366

30 червня 2022 року відбулася спільна робоча нарада сільського голови Федіра Лозяна зі старшим інспектором сектору ювенальної превенції Ніжинського районного ВП ГУНП в Чернігівській області Юлією Помазан.

В ході наради були обговорені питання щодо постійного інформування про внутрішньо переміщених осіб, дітей, які прибули або вибули у зв’язку з воєнними діями після 24.02.2022 року.

Також були обговорені заходи з метою ефективного реагування на факти домашнього насильства відносно дітей, виявлення дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах. Проведення зі службою у справах дітей рейдів на території громади з метою попередження дитячої безпритульності та бездоглядності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь