A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З Днем Державного Прапора!

Дата: 23.08.2022 08:32
Кількість переглядів: 623

Ми споконвіку глибоко шанували наші рідні українські символи. Прапор завжди був для нас не просто атрибутом на державних святах, а оберегом і святинею. Сьогодні Прапор України – це символ нескореної волі в боротьбі за нашу незалежніть. Синьо-жовтий стяг майорить на конференціях усіх міжнародних організацій, на концертах найбільш знаних артистів  усього світу, спортсмени з різних країн виходять на змагання у формі синьо-жовтого кольору на знак солідарності з Україною.

 Сила нашого Прапора безмежна. Ми знали про цю силу завжди, а світ її по справжньому побачив і відчув півроку тому. Ця сила дала нам підтримку і віру в нашу перемогу над рашистською навалою, змусила увесь світ поважати українців, захоплюватися нами, підтримувати нас у справедливому бажанні існувати і розвиватися як нація.

Найкращі сини і доньки нашої країни сьогодні борються за Батьківщину. Для них, як і для кожного, Прапор - не просто стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього й жовтого кольорів. Це святий покров, це оберіг. Ми усі захищаємо його, а він береже всіх нас.

Будьмо сильними і витривалими, як той синьо-жовтий стяг, який розвівається на вітрі десь у степу, обороняючи позиції наших захисників.

Слава Україні! Слава нації!

 

Сільський голова Вертіївської громади, Федір Лозян

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь