A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Близько 5 тисяч працевлаштованих за 8 місяців...

Дата: 14.09.2022 16:30
Кількість переглядів: 129

А це кожен 5-й з тих, хто звернувся за допомогою в пошуках роботи до служби зайнятості.  Крім того, її фахівцями до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 666 осіб, ще 769 - скеровано на професійне навчання. Про такі підсумки роботи обласної служби зайнятості протягом січня-серпня 2022 року повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.

 

За її словами, у порівнянні з минулим роком попит на робочу силу скоротився майже вдвічі. Станом на 1 вересня в області налічувалось 11,7 тис. безробітних, для яких у базі даних служби зайнятості було 686 пропозицій роботи. Отож, на кожне вільне робоче місце претендувало 17 осіб – на 10 більше, ніж рік тому. 

 

Найбільше вакансій було у сільському господарстві, торгівлі та на підприємствах переробної промисловості. Зокрема, традиційно сталим попитом на регіональному ринку праці користуються швачки. До речі, цю професію за сприяння служби зайнятості можна здобути безкоштовно.

 

Усі актуальні пропозиції роботи тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy 

і в телеграм-каналі служби: https://t.me/worknowdcz За додатковою інформацією звертайтесь на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь