A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Багатоцільова програма грошової допомоги

Дата: 27.10.2022 09:34
Кількість переглядів: 574

Естонська рада у справах біженців реалізує програму надання багатоцільової матеріальної допомоги для того, щоб підтримати українців, які постраждали від війни. 

Ми підтримуємо різні цільові групи у наступних областях: Запорізька, Донецька, Луганська, Харківська, Сумська, Чернігівська, Херсонська, Миколаївська, Одеська.

Багатоцільова матеріальна допомога надається на основі оцінки вразливості, яка здійснюється на індивідуальній основі. Оцінка вразливості здійснюється консультантом протягом дзвінка. Ми враховуємо різні життєві ситуації, що зумовлюють вразливість, зокрема: втрата годувальника домогосподарства, внаслідок бойових дій повністю втратили житло або житло зазнала значних руйнувань, інвалідність або тяжкий стан здоров’я,  одинока мати/батько з неповнолітніми діти; домогосподарства, де є жінка є годувальницею, малозабезпечені родини, в яких є неповнолітні діти, новонароджені, вагітні жінки та жінки, які годують новонароджених, люди похилого віку та інші. Рішення щодо допомоги базується на наданій інформації від заявника та приймається консультантом.

Якщо прийнято рішення щодо надання Вам багатоцільової матеріальної допомоги, сума допомоги складає 2220 грн на одну особу на 3 місяці. Матеріальна допомога буде перерахована на банківський рахунок, який Ви вказали. 

Для того, щоб отримати допомогу, Вам потрібно зробити наступне:

Крок 1: зателефонуйте до нашого кол-центру

NB! Зараз ми отримуємо до 300 000 дзвінків на день. Будь ласка, поставтеся з розумінням до того, що є труднощі з тим, щоб додзвонитися. Телефонні лінії перевантажені.

Кол-центр працює кожного дня з 9:00-19:00. Єдиний номер кол-центру:

 0-671-052-803

Коли ви дзвоните в кол-центр, вам потрібно буде ввести номер 4 відповідно до району, в якому ви проживаєте: Чернігівська, Одеська, Миколаївська

 

Дві категорії людей можуть отримати допомогу без необхідності дзвонити в кол-центр:

  1. Якщо ви проживаєте на тимчасово окупованих територіях і не маєте можливості здійснювати телефонні дзвінки, надішліть запит тут.
  2. Якщо у Вас екстрений випадок, коли багатоцільова матеріальна допомога потрібна терміново і від цього залежить життя людини (один або більше членів домогосподарства має онкологічне захворювання і потребує негайної операції; один або більше членів домогосподарства отримали поранення внаслідок бойових дій і потребує негайного лікування), ви можете подати терміновий запит на допомогу (NB! будь ласка, уважно прочитайте умови перед тим, як надсилати запит).

Протягом дзвінка, наш консультант здійснить оцінку вразливості і якщо Ви будете відібрані для матеріальної допомоги, наш консультант введе Ваш мобільний телефон в нашу базу даних. Тільки після підтвердження від нашого консультанта Ви можете перейти до наступного кроку.

Крок 2: заповніть онлайн-форму

Якщо Ви були відібрані одним із наших консультантів, Ви можете перейти до заповнення онлайн-форми. Для того, щоб розпочати заповнювати онлайн-форму, Вам потрібно ввести свій мобільний телефон. Якщо Ваш мобільний телефон затверджено, Ви можете заповнювати онлайн-форму тут:

Заповнити заявку на матеріальну допомогу

Крок 3: очікуйте, коли Ваша заявка буде опрацьована

Після заповнення онлайн-форми, наші фахівці переглянуть інформацію, яку Ви надали та можуть Вам зателефонувати для того, щоб уточнити інформацію та задати додаткові запитання. Після фінального підтвердження, платіж буде здійснено на Ваш банківський рахунок. Ви можете перевірити статус Вашої заявки та цій сторінці. Для цього Вам потрібно ввести Ваш номер телефону:

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь