A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Безробітні Ніжинщини допомагають комунальникам

Дата: 03.11.2022 16:27
Кількість переглядів: 88

Восени різнобарвні дерева прикрашають та радують містян. Проте ми рідко помічаємо тих, хто прибирає опале листя і робить наші населені пункти чистими та гарними. Наразі в комунальників «гаряча пора». Прибирати опале листя, сміття, впорядковувати території їм допомагають безробітні.

Так, на Ніжинщині цього року безробітні за направленням служби зайнятості працюють на громадських роботах у Лосинівській селищній, Крутівській і Талалаївській сільських радах та таких комунальних підприємствах: «Керуюча компанія «Північна», «Вікторія», «Альянс», «Служба Єдиного Замовника». Вони впорядковують кладовища, парки, вулиці, придорожні смуги, прибирають стихійні сміттєзвалища, наводять лад біля пам’ятників та меморіалів. На території Крутівської сільської ради безробітні допомагали відновлювати міст через місцеву річку, підірваний під час активних бойових дій на Чернігівщині, а ще - ремонтувати школу та дитячий садок, що були пошкоджені в окупацію.

Загалом цього року на Чернігівщині до громадських робіт було залучено 1001 безробітний.

Фахівці служби зайнятості зазначають: важливим є не лише те, що люди, котрі працюють на оплачуваних громадських роботах за направленням служби зайнятості, приносять користь своєму рідному краю та громаді, а й те, що у них з’являється можливість заробити гроші для утримання сімей, нехай і невеликі, проте чесною і потрібною суспільству працею.

З питань організації громадських та інших робіт тимчасового характеру звертайтеся за телефоном (0462)77-90-25 або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram: https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь