A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Оголошується набір кандидатів на членство в Молодіжній раді при Вертіївській сільській раді

Дата: 14.11.2022 08:55
Кількість переглядів: 127

 З метою створення в Вертіївській громаді консультативно-дорадчого та представницького органу з питань молодіжної політики, покликаного сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді територіальної громади, з метою забезпечення узгодженості дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, організації та проведенні молодіжних заходів та інформаційно-навчальної роботи серед молоді.

Для формування складу Молодіжної ради утворена ініціативна група з метою проведення установчих зборів, які відбудуться 23 грудня 2022 року у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту о годині.

Для участі в установчих зборах кандидати на членство в Молодіжній раді мають надати у відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту такі документи в термін до 20.12.2022 (включно):

- заява.

До заяви додаються:

- рішення про делегування для участі в установчих зборах представника/ці, який одночасно є кандидатом/кою на обрання до складу молодіжної ради (у разі, якщо кандидат/ка на обрання до складу молодіжної ради є представником громадської організації);

- біографічна довідка;

- копію паспорта громадянина/ки України (1, 2 та сторінка з пропискою або ID картку з додатком);

- бланк з 10 підписами жителів Вертіївської територіальної громади віком від 14 до 35 років у підтримку кандидата на членство в Молодіжній раді при Вертіївській сільській ради.

До складу Молодіжної ради може увійти молода людина – мешканець/ка Вертіївської територіальної громади віком від 14 до 35 років, що постійно проживає на території Вертіївської громади.

За довідковою інформацією звертатися до відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Вертіївської сільської ради с. Вертіївка, вул. Миру, 122, тел. 0463168131 (Горбачевська Інна Віталіївна).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь