A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Інформує обласна служба зайнятості: за 11 місяців – більше 8 тисяч працевлаштованих

Дата: 15.12.2022 12:08
Кількість переглядів: 85

Саме стільки громадян області забезпечено роботою, з них близько 700 оперативно, до набуття статусу безробітного. Крім того, фахівцями служби зайнятості близько 2 тисяч осіб залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру, суспільно корисних робіт, 1,5 тис. осіб скеровано на професійне навчання.

 

Як повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка, у порівнянні з минулим роком попит на робочу силу суттєво скоротився. Загальна кількість наявних вакансій у січні-листопаді 2022 року була утричі меншою чисельності безробітних громадян на обліку (28,8 тис. осіб). 

 

Станом на 1 грудня в області налічувалось 8,7 тис. безробітних, для яких у базі даних служби зайнятості було 457 вакансій – вдвічі менше, ніж торік. Отож, на кожне вільне робоче місце претендувало 19 осіб проти 8 рік тому.

Найбільше вакансій було у сільському господарстві, торгівлі та на підприємствах переробної промисловості. Зокрема, традиційно сталим попитом на регіональному ринку праці користуються швачки. До речі, цю та інші професії за сприяння служби зайнятості можна здобути за короткий термін і цілком безкоштовно.

 

Шукайте роботу за допомогою Єдиного порталу вакансій Державної служби зайнятості https://jobportal.dcz.gov.ua/ Також актуальні пропозиції роботи дивіться в телеграм-каналі державної служби зайнятості: https://t.me/worknowdcz  

 

Інформацію підготувала Світлана ШЕРЕМЕТ, 678-675

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь