A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Мікрогранти на бізнес… Нові переможці

Дата: 18.04.2023 08:57
Кількість переглядів: 83

Визначено переможців 4 в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми  «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», яка тривала з 13 по 26 березня. За повідомленням обласного центру зайнятості, по нашій області – 8 позитивних рішень. Тобто ще 8 наших земляків отримають мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу. 

Найбільша кількість переможців цього разу - з Чернігова, де в результаті їхньої діяльності сфера послуг у місті поповниться послугами з ландшафтного дизайну та обрізки дерев, розширять та вдосконалять спектр послуг вже діючі швейне підприємство, клінінгова компанія та кавярня. Також має зявитися грумінг-салон для тварин та новий продуктовий магазин з піцею власного виробництва. Сподіваємось, що приємно будуть вражені й мешканці Коропа, де незабаром відкриється фітнес-клуб. Жителі ж Куликівки матимуть змогу насолоджуватися сушами – послуги з їх приготування та доставки планує надавати їх землячка, яка є серед отримувачів мікрогранту на бізнес.

Загалом же з початку року переможцями за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» стали 34 мешканці області. Їх бізнес-плани передбачають створення 87 нових робочих місць.

 

Нагадаємо: сума фінансової підтримки за програмою «Власна справа» становить від 50 до 250 тис грн в залежності від кількості створених робочих місць. 

Подати заявку на участь у проєкті «єРобота» можна через портал Дія прямо зараз https://is.gd/KT7RoW

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь