A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Служба зайнятості інформує «єРобота»: на Чернігівщині 109 переможці по «Власній справі» й 3 – по програмі «Грант для ветеранів»

Дата: 04.10.2023 08:47
Кількість переглядів: 48

У поточному за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн,  отримали 109 мешканців області. Сума фінансової підтримки від держави складає близько 26 млн грн. 

Завдяки грантовим коштам підприємці відкривають чи розширюють власні виробництва, СТО, салони краси, швейні цехи, кав’ярні, заклади торгівлі та харчування, спеціалізовані освітні, медичні, фізкультурно-оздоровчі та розважальні студії, фермерські господарства, надають послуги у сфері зеленого туризму, ландшафтного дизайну, клінінгові, будівельні, ремонтні, послуги. Серед цікавих бізнес-ідей – виробництво фруктово-ягідної пастили та екоснеків, твердопаливних котлів, поліпропіленових мішків тощо. У результаті  такої підприємницької діяльності в області має зявитися 240 нових робочих місць - це є ключовою вимогою програми.

Також маємо трьох переможців за програмою «Грант для ветеранів», за якою учасники бойових дій та їх подружжя, особи з інвалідністю внаслідок війни можуть отримати гранти на бізнес до 250 тис. грн, до 500 тис. грн, та до 1 млн грн. Серед переможців один учасник бойових дій, який планує відкрити у Чернігові мийку самообслуговування. Ще 2 переможиці – дружини захисників, в результаті реалізації їх бізнес-ідей мають зявитися виробництво комбікормів та салон краси.

Подати заяву на отримання грантів за урядовим проєктом єРобота можна прямо зараз через Дія https://is.gd/KT7RoW Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь