A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

«Прощавай дитячий садок!» Випускний бал у Вертіївському дошкільному начальному закладі «Колосок»

Дата: 08.06.2016 17:11
Кількість переглядів: 1111

Фото без описуМи всі родом з дитинства. А значить - з дитячого садка. Він є невід’ємною частиною безтурботного і радісного життя усіх малюків.

Випускний бал у дитячому садку – одне з найперших свят, що знаменують перехід дітей на новий щабель життя.

27 травня відбувся випускний бал для найменших у с.Вертіївка, для випускників дитячого садка «Колосок». Ось і пролетів так швидко і практично непомітно безтурботний дитячий час, і прийшла пора готуватися до довгого і дуже цікавого періоду навчання в школі.

Колектив Вертіївського дошкільного навчального закладу «Колосок» разом із батьками випускників доклали чимало зусиль, щоб випускний бал був хвилюючим, але в той же час приємним святом. Неймовірно цікаво було спостерігати за маленькими талантами, які вражали своїми вокальними та хореографічними здібностями. А ще просто неможливо залишити без уваги святкове вбрання усіх маленьких випускників, які були схожими на кінозірок.

Серед запрошених гостей свята були і працівники Вертіївської сільської ради: заступник сільського голови, Горобей Інна Миколаївна та працівники загального відділу організаційно-кадрової роботи та інформаційної діяльності. Маленьких випускників Вертіївська сільська рада привітала наборами канцелярського приладдя, яке знадобиться малюкам у школі.

І на завершення хочеться ще раз привітати маленьких випускників та побажати їм щасливої та світлої дороги у країну знань, їхнім батькам - сил, здоров’я та добробуту, а вихователям – наснаги та творчого натхнення на довгі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь