Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Свято останнього дзвоника у Вертіївській ЗОШ І – ІІІ ст. імені М.П.Кирпоноса

Дата: 08.06.2016 17:12
Кількість переглядів: 902

Фото без опису«Останній дзвоник», як багато приховано в цих словах. Для випускників – це символ закінчення навчання, яке промайнуло швидко, як стрічка кіно, і тепер попереду чекають нові вершини та нові досягнення. А для решти школярів – це радість від початку літніх канікул, нових незабутніх пригод та вражень. Важливим є останній дзвоник і для вчителів, адже це, ніби, підбиття підсумків їхньої сумлінної, складної і такої важливої праці.

27 травня у Вертіївській ЗОШ І – ІІІ ст. імені М.П. Кирпоноса пролунав останній дзвоник. На святі було багато гостей, які прийшли розділити разом з учнями та вчителями школи їх радість і сум.

Урочиста лінійка була сповнена і прощальними піснями випускників, і їх словами подяки до вчителів та батьків, і вітальними словами вчителів та гостей свята. До вітального слова на останньому дзвонику запросили і заступника голови Вертіївської сільської ради, Горобей Інну Миколаївну. Неймовірно зворушливими були слова Інни Миколаївни, яка не лише,як заступник голови, а, як мама, щиро привітала всіх учнів та благословила випускників школи на щасливе та світле майбутнє.

Не менш важливою частиною святкової лінійки було нагородження учнів грамотами за участь та зайняті призові місця у різноманітних олімпіадах. І хочеться відмітить те, що у Вертіївській школі досить багато обдарованих, талановитих і розумних учнів, які є гордістю не лише школи, а й нашої громади.

Колектив Вертіївської сільської ради приєднується до привітань та бажає випускникам нехай світлою буде їхня дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаємо їм знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. А решті школярам та вчителям бажаємо гарних літніх канікул сповнених новими враженнями та позитивними емоціями, які надихнуть на плідну працю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь