Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ХІІ позачергова сесія VII скликання об’єднаної територіальної громади Вертіївської сільської ради

Дата: 10.08.2016 17:32
Кількість переглядів: 844

         9 серпня 2016 року Вертіївська сільська рада провела ХІІ позачергову сесію об’єднаної територіальної громади. Засідання розпочалося о 15.00 годині у актовій залі Вертіївської сільської ради під керівництвом сільського голови Мороза І.Г.

         Учасниками даного пленарного засідання були 18 депутатів (з 22, що свідчило про правомочність сесії), а також заступник сільського голови -  Горобей Інна Миколаївна, староста села Мала Кошелівка - Мішура Сергій Миколайович та працівники виконавчого апарату сільської ради.

        Сесія розпочалася традиційно: під час реєстрації присутні депутати отримали роздруковані  примірники порядку денного сесії та проекти рішень, офіційний бланк депутатського запиту, а коли зайняли свої місця у залі, засідання урочисто було відкрите гімном України.

Фото без опису

Фото без опису

         ХІІ позачергова сесія була скликана для вирішення важливих для сільської ради та громади  питань. 

Фото без опису

Фото без опису

      У ході засідання під час бурхливого обговорення прийняли рішення: про затвердження проектно-кошторисної документації,  затвердження проекту «Капітальний ремонт проїзної частини  автомобільної дороги по вул. Жовтнева (довжиною 1,063 км.) в с. Вертіївка Ніжинського району Чернігівської області»; про внесення змін до Регламенту роботи Вертіївської сільської ради; про внесення змін у склад виконавчого комітету; про затвердження Копи Я.В. на посаді керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету; про припинення права користування земельними ділянками; про надання згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відведення) меж земельної ділянки в натурі; про надання згоди на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки; про введення вулиць в перелік на ремонт дорожнього покриття. По питанню приватизації двохквартирного житлового будинку у с. Вертіївка по вулиці Київській 17, рішення не було прийняте. Дане питання перенесли на розгляд наступної сесії.

Фото без опису

Фото без опису

          На завершення сільський голова Мороз І.Г. висловив вдячність депутатам сільської ради та працівникам виконавчого апарату за активну участь у засіданні та небайдужість до питань та проблем громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь