A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

З Ювілеєм, рідна школо!

Дата: 29.06.2016 17:46
Кількість переглядів: 3400

                                                 

            З Ювілеєм, рідна школо!

         Школа… У кожного це слово викликає різні спогади та емоції, але все ж таки вони пов’язані з чимось добрим і вічним. Адже школа для нас це не просто приміщення, у стінах якого ми здобували знання, це наша друга домівка, де ми зростали, пізнавали життя, перше кохання та дружбу. Де вчителька для нас була і наставником, і другом.

       25 червня 2016 року у стінах нашої рідної школи відбулася святкова подія, Вертіївська ЗОШ І-ІІІ ст. святкувала ювілей, 50- ту річницю.

       Колектив, учні та випускники школи організували чудовий святковий захід, урочиста частина якого розпочалася об 11.00 годині. Привітати рідну школу з ювілеєм зібралося багато випускників та гостей свята, які поспішали висловити найтепліші слова вітання. До вітального слова був запрошений і сільський голова І.Г. Мороз, який привітав школу і як випускник, і як сільський голова. Адже саме зі школи розпочалося його становлення як особистості. Він поділився своїми планами стосовно школи, і сказав, що у майбутньому він бачить школу з гарним спортивним комплексом та капітально відремонтованим приміщенням, і буде прикладати максимум зусиль для того, щоб втілити це в життя.

        Крім того, серед випускників, які виступали зі словами вітання та подяки були: Андрієць Г.С.; Локотарьова В.М.; лікар-кардіолог, кандидат медичних наук, Рековець В.М; професор медичного університету імені Богомольця,  доктор медичних наук, Матасар І.Т.; кандидат технічних наук, технічний директор ТОВ (НВО) «Вектор», Тороп В.М. З музичними привітаннями виступили випускники школи: Мороз Альона, Півторацька Діана, Лебідь Валерій, заслужена народна артистка України, Матвієнко Ніна. Також зачитували вітального листа від кандидата медичних наук, лікаря-кардіолога, Клюзко В.М. Перелічуючи ці прізвища, серед яких є видатні люди України, охоплює неабияка гордість за нашу рідну школу, що саме вона виростила, виховала, вивчила та випустила в життя таких чудових людей.

        Привітав  Вертіївську школу зі святом і голова Ніжинської районної ради, Бузун О.В.

        Попередні директори школи ( Кривошей Н.П., П’ятницький В.П.) та заступник директора з навчальної роботи попередніх років ( Сипливець Л.С.), а також нинішній директор школи, Кононенко О.В., щиро вітали школу, ділилися спогадами та враженнями. 

        Слід відзначити, що свято пройшло надзвичайно урочисто, музично, радісно і в той же час зворушливо.

         А на завершення колектив Вертіївської сільської ради, ще раз вітає нашу рідну школу з ювілеєм та бажає їй довгих років процвітання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь