Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

До Дня української хустки

Дата: 04.12.2023 16:50
Кількість переглядів: 121

День української хустки — щорічне свято, що відзначається 7 грудня з метою обєднання жінок різного фаху, віку та національностей для збереження українських традицій. Свято започатковане в Україні в 2019 році.

Сьогодні яскраві хустки дедалі частіше можна побачити на вулицях українських міст. Представниці слабої половини суспільства, одягнені у колоритний головний убір, виглядають доволі оригінально. Ексклюзивність хустини завоювала прихильність жінок, дівчат і маленьких леді. Їх колись носили бабусі, а тепер хустки почали одягати на свята, дарувати на Дні народження і передавати у спадок.

Невід’ємна частина української культури стала світовим трендом і завоювала своєю привабливістю серця модниць і запалила любов у дизайнерів всього світу.

Носімо хустку з гордістю, показуючи світові, що ми – народ з багатою спадщиною та неповторним стилем! У цей день  жінки та дівчата нашої громади носять хустки, роблять флешмоби у соціальних мережах, поширюють фото… Подивіться, яка краса!

            Яна Соколова, директор Вертіївської СПБ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь