A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

ПСИХОЛОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ ДІТЕЙ У ПОЛЬЩІ

Дата: 22.04.2024 14:20
Кількість переглядів: 26

Організація «Sul Lago» спільно з неурядовим товариством «Czysty Swiat» здійснює реабілітаційну евакуацію з України до Польщі дітей з батьками або ж представниками з метою поліпшення емоційно-психологічного здоров’я та відпочинку дітей.

Родини з дітьми запрошуються до м. Олецько Вармінсько-Мазурського воєводства, де проживатимуть у готельному комплексі для переселенців з України «Olecko», вул. Паркова, 11. Дана реабілітаційна евакуація розглядається як відпочинок постраждалих від наслідків війни українських родин з дітьми, опікунів з дітьми-сиротами, багатодітних родин, родин військовослужбовців тощо. Є можливість прийняти групу у складі 120 осіб на термін від 60 до 120 діб.

Пропонується безкоштовне три разове харчування та проживання в чотиримісних номерах з санвузлом. З метою повноцінного та якісного навчання діти забезпечуються інтернет ресурсом, зошитами, канцелярським приладдям та для комфортного прослуховування онлайн уроків – навушниками. Надається допомога в оформленні документів для отримання медичної страховки, встановлення тимчасової опіки над дітьми для повноцінного захисту життя та здоров’я українських дітей на території Польщі та грошової допомоги.

Територія, де знаходиться готельний комплекс межує з мальовничим озером та парком. Неподалік розташований спортивно-оздоровчий комплекс, де є сім тенісних кортів, сучасний футбольний стадіон, бігові доріжки, басейн, майданчик для баскетболу, волейболу, а також дванадцятиметровий скелодім. Тому, є можливість запропонувати одну годину в неділю користуватися трьома секціями за вподобанням.

Для ефективного та повноцінного проходження психологічно-емоційної реабілітації дітей, може бути організовано екскурсію до м. Олецько, де є Олецький замок, монастир Капуцинів та ін.

Для попереднього запису та уточнення інформації слід звернутися до Вертіївської сільської ради (кабінет №11).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь