A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Новорічний концерт у центральній садибі Вертіївської ОТГ

Дата: 03.01.2018 20:10
Кількість переглядів: 872

Святкове дійство напередодні новорічних свят відбулося у Вертіївці. Надвечір,   29 грудня  в актовій залі школи вертіївчани слухали колядки, новорічні та побажальні пісні, вірші, гуморески та пісні про кохання.

Голова Вертіївської сільської ради Ігор Мороз привітав жителів громади з Новим роком: «Хай рік наступний буде щасливим і успішним для кожного з нас і для всієї країни. Нехай новорічні світлі свята сповнять наші серця радістю й новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок. У ці святкові дні бажаю вам щедрого святкового столу та багатої куті! Зичу вам та вашим родинам Божого благословення, міцного здоров'я, щастя, успіхів, здійснення мрій і сподівань!»

Фото без опису

Діти Вертіївської районної дитячої школи мистецтв  виступили з хореографічною композицією «Шумить калина» (хореограф Юлія Ващенко). Для глядачів співали учні Вертіївської філії районної дитячої школи мистецтв класу сольний спів Анастасія Минько, Анастасія Андрієць, Артем Даценко, Катя Мартиненко, Аня Рибецька (викладач Валентина Панас).

З пісенними новорічними вітаннями виступили дуети Інни Малаш та Вікторії Даценко, Тетяни Цубіної та Дарини Чабан. Жартувала у віршах Тамара Гришко. Сольні пісні у виконанні лауреата міжнародного конкурсу пісні та музики, викладач Вертіївської філії районної школи мистецтв по класу сольний спів Валентина Панас, завідуючої клубом села Яблуневе Тетяни Ніколаєнко та виконуючого обов’язки начальника відділу культури і туризму Вертіївської сільської ради Михайла Крутька. Гостею святкового концерту була Анастасія Сидько, що вітала глядачів піснею. Традиційно колектив «Любисток» (художній керівник – Інна Малаш) розважав гостей своїми піснями.

Закінчили концертну програму запаленням бенгальських вогнів та фотографуванням на згадку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь