A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

«Об’єднання відбулося не дарма» або що вразило у Вертіївській громаді.

Дата: 02.04.2017 22:00
Кількість переглядів: 826

27 березня Вертіївська громада приймала голів селищних рад та ділилася своєю практикою реалізації повноважень в ОТГ. В рамках заходу гості відвідали школу та садок громади, озеро, проїхали новими асфальтованими дорогами у с. Вертіївка. У с. Мала Кошелівка візитери побували у приміщенні сільської ради, колишньої школи, пожежного депо. Дехто з відвідувачів поділився своїми враженнями.

Фото без опису

Гарус Сергій, голова Іванівської ОТГ

В мене є певна біла заздрість в тому, що вони раніше почали і раніше зробили багато чого. Але вони зіштовхнулися з тими проблемами, які є в нас. Не має певного алгоритму вирішення проблем і кожен виходить з того що є , по своєму. Якби в держави була чітка дорожня карта, алгоритм вирішення проблем - було б набагато краще. Хорошим проектом є розбудова інфраструктури (дороги, ставок) - це показує, що громада є громадою, адже надаються населенню певні послуги.

Фото без опису

Cоломаха Олександр, сільський голова с. Велика Кошелівка

Позитивні враження від побаченого. Після цієї зустрічі я остаточно переконався, що потрібно дообєднуватися з Вертіївською громадою. Вже зовсім скоро розпочнемо готувати всі папери щодо офіційного входження до складу громади.

Фото без опису

Смирнов Іван Гончарівська селищна рада, виконуючий обов’язків старости с. Скобець

Після зустрічі я зрозумів, що об’єднання відбулося не даремно, багато вже зроблено: пожежне депо – все для людей. Познайомився з вашим начальником ЖКХ і можливо буду з ним спілкуватися. Людина вже з досвідом буду звертатися до нього за допомогою. У вас акцент зроблено на озерах – це добре.

Фото без опису

Гарус Сергій, Ріпкинський сільський голова

Я вже не вперше на таких заходах в громадах, головне те, що в людей є бажання щось зробити для населення. Добре, що кошти виділяються. Багатовекторне направлення проектів. Сподіваюся, що всі паростки проростуть.

Фото без опису

Маслов Сергій, секретар Седнівської селищної ради.

Враження позитивні, такі поїздки мають бути поштовх щодо продуктивності роботи. Багато отримав інформації про роботу в громаді, з якою поділюся в своїй селищній раді. Вразило комунальне підприємство «Альянс», я розібрався з призначенням керівника підприємства, його роботою. Зацікавило питання залучення молодих спеціалістів на роботу в громаду.

Фото без опису

Боровик Олена, керуюча справами Лосинівської громади.

Приємно бачити, що кошти вкладені у заклади освіти. А це значить, що село не впаде і завжди буде наповнене молодими людьми.

Кантур Юрій, сільський голова с. Комарівка

Порівнювати мені не має з чим. Вражений від побаченого. Можливо дещо з вашої практики запозичу і для своєї роботи.

Фото без опису

Рибак Вероніка, консультант з питань комунікації Офісу реформ при Чернігівському регіональному відділенні Асоціації міст України.

Зміни у Вертіївській громаді вражають. Ми, як консультанти Офісу реформ при Чернігівському РВ АМУ, були у цій громаді: коли вона тільки обєднувалася, коли були перші плани, коли були перші кілометри дороги та коли був закладений початок копаної водойми. І ось декілька місяців не приїджаючи сюди - сьогодні я була дуже вражена. Насправді, відчувається бажання змінювати та розвивати громаду.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь