A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Візит експертів програми дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ до Вертіївської ОТГ

Дата: 18.12.2017 18:31
Кількість переглядів: 774

ЦНАП, безробіття, діти-сироти, квартирна черга на соціальне житло, особи з особливими потребами, сім’ї, що опинилися у складних життєвих обставинах, надання оплатних соціальних послуг людям похилого віку та конкретні життєві ситуації обговорили 15 грудня у приміщенні сільської ради.

Фото без опису

Наталія Зинкевич – консультант з впровадження нових моделей адміністрування Проекту Світового банку розповіла: «Я реалізую проект «Модернізація системи соціальної підтримки населення. Сьогодні ми почули про вже зроблене у соціальній сфері Вертіївської громади, плани на початок наступного року». Заступник директора з програми «Партнерство «Кожній дитині» Зінаїда Кияниця розповіла про Центр надання інтегрованих соціальних послуг. На думку експерта у Вертіївській громаді є всі можливості для створення такого Центру.

На зустріч з експертами прибули представники Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації, обласного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління соціального захисту населення Ніжинської районної державної адміністрації, відділу сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту населення Вертіївської сільської ради.

Делегація відвідала стаціонарне відділення для постійного та тимчасового проживання одиноких непрацездатних громадян, прийомну родину, загальноосвітню школу, музей, дошкільний навчальний заклад та село Мала Кошелівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь