A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Центр надання соціальних послуг незабаром з’явиться у Вертіївській сільській раді

Дата: 21.12.2017 18:44
Кількість переглядів: 951

Одним з важливих питань, що розглядалося на пленарному засіданні 32 позачергової сесії Вертіївської сільської ради 7 скликання було створення Центру надання соціальних послуг Вертіївської сільської ради.

Фото без опису

Проект презентувала головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту, соціального захисту населення Марина Тронь. Вона розповіла, що Центр складатиметься з двох підрозділів: відділення соціальної допомоги вдома та відділення надання соціальних послуг особам, сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах. Основні завдання Центру: надання соціальних послуг жителям громади, які цього потребують, проведення соціально-профілактичної роботи з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, малозабезпеченими сім’ям, одиноким престарілим громадянам. Повідомила також про співпрацю Центру з медичними установами, комунальними підприємствами по наданню соціальних послуг населенню. Центр фінансуватиметься з місцевого бюджету та інших надходжень (платні соціальні послуги, благодійні кошти).

Після короткого обговорення, депутати одноголосно прийняли рішення створити Центр надання соціальних послуг та затвердили Положення Центру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь