A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Шановні жителі громади!

Дата: 23.08.2017 20:04
Кількість переглядів: 660

Напередодні двох величних свят – Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці Незалежності України, сердечно вітаю вас та усіх українців з цими визначними датами.

Фото без опису

      Двадцять шість років тому здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй землі. Та на жаль, на сьогоднішній день продовжується відчайдушна боротьба за суверенітет нашої держави. Але ми повинні бути впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане, і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини та на благо громади і проникнемося почуттям патріотизму. У нас є всі підстави бути впевненими у своїх силах і з оптимізмом дивитися в майбутнє, адже за час незалежності ми довели, що здатні долати труднощі і досягати успіху.

      В світлі останніх подій, хочу насамперед побажати всім мирного неба над головою, терпіння і наснаги, добра та спокою у кожному серці, у кожному домі. Я впевнений, що нашу Батьківщину і Вертіївську громаду, зокрема, чекає світле майбутнє. Щиро зичу всім злагоди та процвітання.

Слава Україні!

 

 З повагою,

 сільський голова Ігор Мороз


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь