Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

Учасники практикуму з галузевої законотворчості у сфері земельних ресурсів та комунального майна отримали сертифікати про проходження навчання

Дата: 25.02.2018 18:31
Кількість переглядів: 809

23 лютого завершився дводенний практикум з галузевої законотворчості для фахівців органів місцевого самоврядування, які працюють у сфері земельних ресурсів та комунального майна. Захід організовано Асоціацією міст України разом з Апаратом Верховної Ради України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)».

Фото без опису

У навчанні взяли участь понад тридцять представників громад-членів Асоціації міст України з різних регіонів, серед них начальник відділу житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою, містобудування та земельних відносин Олександр  Бородавко.

Фото без опису

 

В ході практикуму представники органів місцевого самоврядування ознайомилися з принципами законотворчої роботи та законодавчого процесу, правилами оформлення проектів законів та вимогами законодавчої техніки, основами нормотворчості місцевого самоврядування.

Фото без опису

Сьогодні учасники ознайомилися з роботою Департаменту земельних ресурсів виконавого органу Київської міської ради КМДА.

Практикум завершився засіданням у Виконавчій дирекції АМУ. Директор Проекту ПУЛЬС Ігор Парасюк привітав учасників практикуму та, відзначивши, що на участь у ньому був великий конкурс, сказав: «Ми намагаємося працювати для вас, підвищувати ваш фаховий рівень. Для нас дуже важливо, щоб люди на місцях володіли знаннями та навичками у сфері законотворчості, і допомагали нам відстоювати інтереси місцевого самоврядування в центральних органах влади».

Учасники практикуму отримали сертифікати про успішне проходження навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь