A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вертіївська громада
Чернігівська область, Ніжинський район

У Вертіївській громаді відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора та Прапора Європейського Союзу

Дата: 13.05.2017 23:51
Кількість переглядів: 872

11 травня Рада Міністрів ЄС ухвалила рішення про скасування віз для громадян нашої держави, о 12.00 у всіх містах, районних центрах та адміністративних центрах об’єднаних територіальних громад області відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу.

Фото без опису

У Вертіївській об’єднаній громаді також відбулися урочисті заходи присвячені Дню Європи. Біля адмінбудівлі Вертіївської сільської ради зібрались працівники виконавчого апарату та гості. Під звуки Державного Гімну і Гімну Європейського Союзу підняли Державний Прапор України і Прапор Європейського Союзу.

         У Вертіївській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели лінійку, на якій урочисто підняли Прапор Євросоюзу, та провели тематичний флешмоб.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Вертіївський ДНЗ «Колосок» також відзначив День Європи урочистою церемонією підняття Державного Прапора України та Прапору Європейського Союзу. Територію дошкільного закладу прикрасили символічною атрибутикою, виготовленою вихователями та вихованцями садочку. Напередодні свята з дітьми були проведені бесіди, заняття з аплікації по ознайомленню з Прапором Європейського Союзу.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь